Transfer tracks to basecamp

For everything Garmin Zumo XT related
jfheath
Posts: 640
Joined: 19 Oct 2019 16:17
Location: West Yorkshire, Uk
Has liked: 36 times
Been liked: 165 times
Great Britain

Re: Transfer tracks to basecamp

Post by jfheath »

Well you could try getting hold of the Service Packs from Microsoft.

I doubt if I have them lying around any more. I'll take a look. SP1 and SP2 were quite important, I seem to remember - but memory aint so good !

But you said it worked with your 450 ????

Confused.
ST1300A9 - Currently: Zumo 590/5 and Zumo XT - Previous: Zumo 550 and Zumo 660.
BTM03 module to provide Bluetooth link to Autocom. XT paired up to Android Smartphone
cooper
Posts: 12
Joined: 19 Jul 2021 17:53
Canada

Re: Transfer tracks to basecamp

Post by cooper »

Yes it worked with my old 450, my friends xt and my xt once but it took a but to get mine to work. The only time mine worked it was right after we tried my friend xt. That’s why I’m confused about it too. It worked once it should work always.
jfheath
Posts: 640
Joined: 19 Oct 2019 16:17
Location: West Yorkshire, Uk
Has liked: 36 times
Been liked: 165 times
Great Britain

Re: Transfer tracks to basecamp

Post by jfheath »

Cable is still suspect? I guess the 450 uses a different cable from the XT ??

And your friend will maybe have used his cable ?

I'm clutching at cables now !
ST1300A9 - Currently: Zumo 590/5 and Zumo XT - Previous: Zumo 550 and Zumo 660.
BTM03 module to provide Bluetooth link to Autocom. XT paired up to Android Smartphone
cooper
Posts: 12
Joined: 19 Jul 2021 17:53
Canada

Re: Transfer tracks to basecamp

Post by cooper »

The 450 uses the same cable. I have tried 3 different one on each gps, one of the three is the new Garmin cable that came with the xt. I had the same results on all three cables and three different USB outlets.

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest