The forum seems a little unstable

Need help with the forum? or got some forum feedback? Please use this section.
User avatar
alan sh
Posts: 71
Joined: 23 Apr 2018 14:40
Location: Rochdale
Has liked: 2 times
Been liked: 19 times
Great Britain

The forum seems a little unstable

Post by alan sh »

I clicked on my bookmark, told me the forum didn't exist. Clicked on "Forum Index" and it got there, but not logged in. Logged in OK. Went to a subforum which had unread posts and I had to log in again before I could see or reply to any unreads.

Nothing has changed my end in the last couple of days. Are you 'playing'?

Cheers

Alan
Alan
Owner of 2 Zumo 660's and 2 bikes

User avatar
alan sh
Posts: 71
Joined: 23 Apr 2018 14:40
Location: Rochdale
Has liked: 2 times
Been liked: 19 times
Great Britain

Re: The forum seems a little unstable

Post by alan sh »

Well, it seems that the old link was http://www.zumouserforums.co.uk/community/index.php

The one that works is http://www.zumouserforums.co.uk/index.php

You HAVE been playing :D :D
Alan
Owner of 2 Zumo 660's and 2 bikes

sussamb
Posts: 564
Joined: 23 Apr 2018 13:06
Has liked: 7 times
Been liked: 98 times
Great Britain

Re: The forum seems a little unstable

Post by sussamb »


Stu
Site Admin
Posts: 341
Joined: 22 Apr 2018 21:38
Location: Hull, UK
Has liked: 149 times
Been liked: 75 times
Great Britain

Re: The forum seems a little unstable

Post by Stu »

Yeah sorry! I had some changes!

I did send an email out but any bookmarks will need updating

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests